A Journey of Love, Care, Protect and Innovation

En resa av kärlek, omsorg, skydda och innovation

När min älskade häst Olle 2023 fick diagnosen den utmanande immunmedierade hudsjukdomen Eosinofil granulomatös dermatit, visste jag att jag var tvungen att göra allt jag kunde för att lindra hans lidande. Trots att jag provat olika behandlingar, bevittnade jag hans obehag och var fast besluten att hitta en lösning som skulle ge honom lindring.

Det var under denna resa som utvecklingen av Equiniques hudkräm började. Eftersom jag såg bristen på effektiva alternativ, blev jag inspirerad att kombinera min kärlek till hästar med mitt engagemang för att hitta någon som skonsamt vårdar och lindrar. Efter tidigare användning av ull på hudrelaterade problem som mugg och det fantastiska resultatet från lanolin, föddes Equiniques crème.

Denna speciella formulering skapades med välbefinnandet hos hästar som mitt i åtanke, och erbjuder ett skonsamt men effektivt tillvägagångssätt för att hantera symptomen på immunmedierade hudsjukdomar, som i vårt fall visar det sig som myggbett över hela kroppen och där efter lera feber på alla tre depigmenterade benen. När jag såg den positiva inverkan det hade på min egen häst, visste jag att jag var tvungen att dela denna innovation med andra i liknande situationer. Vi söker nu ett samarbete med experter för att förverkliga detta.

Equiniques crème representerar inte bara en produkt, utan ett arbete av kärlek och hängivenhet till livet med hästar. Det är min förhoppning att denna kräm kan ge lindring och lättnad till andra hästar och deras hängivna ägare, och ge en ledstjärna av hopp inför utmanande hudsjukdomar.

Den första bilden nedan illustrerar användningen av EQUNIQUE kräm på dag ett.

 

Den andra bilden visar resultatet efter att ha använt krämen fem gånger.

 

Vi är övertygade om att vi är på rätt väg. Med vissa justeringar av ingredienserna och ytterligare tester är vi säkra på att detta kommer att vara en värdefull lösning för många som står inför liknande situationer.

Vi är fast beslutna att fortsätta utvecklingen av produkter som prioriterar hälsa och lycka för våra älskade hästkompisar.

Låt oss tillsammans stödja varandra och våra hästar när vi navigerar på vägen mot deras kärleksvård och skydd. 🐴💕

Tack för att du följer vår resa

Säkerställer komfort och säkerhet varje steg på vägen,

Med kärlek,

EQUNIQUE

Tillbaka till blogg